Kirjoitettu

Työn imu

Uusi työni on meditointia. Syvennyn erilaisiin tuotteisiin tuntikausiksi, järjestelen niiden tiedot ja kirjoitan niistä tehokkaasti. Ulospäin minusta näkyy tiukka ilme, kausittainen klikkailu ja sormien pyrähdykset näppäimistöllä. Sisältä olen levollinen: syvällä työssä.

Hallinnoin mielessäni kokonaisuuksia – vaikkapa 150:n tuotteen listausta, mutta teen muutoksia yksityiskohtiin. Teen kaksi korjausta sinne ja 20 tuonne. Entisestä työstäni ei ole jäljellä kuin järjestelmällisyys, jota toteutankin lähinnä pään sisällä. Silti kirjastoalan opintotausta ajaa minua tähän, sillä kirjastoammattilainen kutsuisi työtäni luetteloinniksi! Käytän usein vakiintuneita kirjastotermejä kuvaamaan nykytyötäni, tahattomasti.

On mahdollista että olen työpaikassani yksi harvoista, jolla ei ole korkeakoulututkintoa. Silti minua on kiitetty oppimisnopeudesta, työskentelynopeudesta ja oma-aloitteisuudesta. Ne ovat juuri sitä mitä haluan kuullakin: pyrin huippuvauhdilla tiimin tuottavaksi osaseksi. Perehdytettävästä perehtyneeksi.

Ja sisältö? Mitä mainiointa! Tutustun täysin uusiin asioihin, joita joudun ajattelemaan perusteellisesti. Opin uutta esimerkiksi betonirakentamisesta, korkean profiilin designista ja toisaalta jopa muovikaivoista. Tutkin materiaaleja ja hahmotan tuotteiden roolia tuntemattomien alojen työnkulussa, jotta voin esitellä tuotteiden ydinominaisuudet ja antaa osuvan kuvauksen.

Olen ajattelueläin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *