Kirjoitettu

Muistikirjan korvike

Kirjoitan nykyisin enemmän muistikirjaan, koska se tuntuu enemmän kirjoittamiselta. Kumma juttu…

Työ on jo raskasta arkea ja asunto sekaisin – kaikki hyvin. Elelen vain. Olen vähävirtahepo, köllötän mieluummin viileässä mudassa kuin toteutan trendi-ideologiaa edes omaksi hyödykseni. Viileä muta on mukavaa, mutta uusista asioista innostuminen on mukavampaa. Etsin jatkuvasti uutta pureksittavaa.

Luen Hunter S. Thompsonin kyseenalaista elämänkertaa. Suuri sankarini on suuri sankarini siitä huolimatta. On eri asia haukkoa ja ahmia elämää (ja päihteitä) seurauksista huolimatta, kuin ehdoin tahdoin aiheuttaa haittaa toisille. En ajattele tätä syvemmin tai rationaalisemmin, sillä ensisijaisesti haluan pitää sankarini. Inspiroiva, karismaattinen, armoton olento! Omaehtoinen, raivoisa ja raaka.

E. Jean Carrollin kirjoittama/kokoama kirja Hunter, jostain syystä RTF-muodossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *