Kirjoitettu

Minimalismi

Näen minimalismin yksinkertaistamisena, reittinä häiriöttömyyteen ja parempaan elämänhallintaan. En ollut aivan ymmärtänyt, kuinka paljon sälä ja ympäristöni epäjärjestys vaikuttaa mieleen – mutta vaikuttaahan se! Kuinka se voisi olla vaikuttamatta?

Tavarat ovat myös ilon lähde, kuten vanhalta ystävältäni opin. Olin hämilläni siitä joskus, kun ajatus oli minulle uusi. Ystävälläni on monia mielenkiinnon ja innostuksen kohteita, ja fanituotteet aiheuttavat hänessä vilpitöntä riemastusta. Ajan myötä opin sallimaan sen myös itselleni, ja hankin joitakin lempikirjojani omaksi. Ja varmaan vähän kaikenlaista muutakin, sillä ilmeisesti juuri tavaroiden ilon havaitsemisesta alkoi sälän syntyvaiheet kämpässäni.

Tavaroiden omistamisessa ei ole mitään pahaa, mutta olen tyytyväinen kun omat säläni, niin henkiset kuin fyysisetkin, ovat matkalla minimiinsä. Marie Kondo taisi puhua hetkestä, jolloin määrät tuntuvat loksahtavan kohdalleen. Sitä etsiskellessä, 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *