Kirjoitettu

Minimalismille rajoja?

Löysin Pinterestin kautta A Welder’s Wife -blogin artikkelin minimalismikatumuksesta. Kirjoittaja oli hypännyt minimalismin syövereihin koko sielullaan, ja pohtinut siippoineen kuinka muuntaa koko elämä kerralla kestävän kulutuksen periaatteita noudattavaksi ja minimoida useat elämänalueet kertarysäyksellä.

Tekstissä nousi esiin jokunen kohta, jota en omassa kotikutoisessa minimalismin havittelussani ota käyttöön.

1. Rakastan värejä, enkä ajatellut luopua niistä. Valkoinenkin on oikein mukavaa pienissä määrissä. Kun muutto seuraavan kerran käy ajankohtaiseksi, hillun ensimmäiset viikot tela kourassa valkoisia seiniä peittämässä. Lyhytaikaisiin vuokraluukkuihin tätä ei ole ollut mielekästä toteuttaa, ja siksi se houkuttelee.

2. Täydellinen roskattomuus kuulostaa nykyhetkellä vain kauniilta fantasialta, mutta jokainen sitä kohti otettu askel on askel oikeaan.

3. Minimalismihätäily. Samoin kuin minimalismiöverit kiskaissut A Welder’s Wife suosittelee, teen pieniä muutoksia hissukseen. Seuraukset kun ovat mullistavia jo vaatekaappiputsauksen jäljiltä, joten kaikkien suunniteltujen muutosten rysäyttäminen olevaiseksi kerrasta voi olla yksinkertaisesti liikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *