Kirjoitettu

Uusintakierros karsintaa

Kertaalleen jo kävin läpi KonMari-metodin mukaisen karsintavaiheen, mutta tavaraa tuntuu yhä olevan liikaa. Olin todennäköisesti aivan liian helläkätinen valitessani tavaroita, jotka jäävät. En piittaa joulusta, mutta jouluun mennessä asunto voisi olla siivo.

Huomattava on sekin, että siipan kanssa etsiskelemme toimivampaa kaksiota. Lähitulevaisuudessa tapahtuvassa muutossa ei tee mieli kanniskella mukanaan mitään turhaa. Siispä karsimaan!

Vaatetilanne on likipitäen bueno – jokunen ylimääräinen löytyy, mutta talvea varten täytyy miettiä, pitäisikö investoida lämpimiin housuihin (ennen painelin talvet läpi huppareilla ja farkuilla, voi niitä aikoja). Parista laukusta voisin vielä hankkiutua eroon. Huiveja on takuulla kamalasti liikaa!

Kirjoja on jäljellä yksi hyllymetri. Sanaristikkolehtiä olen pyydystänyt ja hävittänyt. Papereita tunkee ovista ja ikkunoista, ja vaativat uuden setvinnän. CD- ja DVD-kokoelmani on pikkuruinen, mutta käytänkö niitä koskaan? En! Pois vain. Säästän yhden upean CD-kirjasen, Bryan Scary & The Shredding Tears: Daffy’s Elixir (kuvassa!). Keittiössä hilluu yhä yhtä sun toista tarpeetonta vaikka siistinä onkin pysynyt. Siippa on keittiön kuningas, vaan tuskinpa huomannee jokusen hillopurkin häviämistä…

Hassua kyllä, pilkoin kirjastokorttikokoelmani silpuksi jo viime kerralla. Ajattelin kerääväni niitä, mutta järki käteen – kirjastotätikin pärjää yhdellä 😂

Hygieniatavarat ovat hyvässä vaiheessa jo valmiiksi. Huomattavasti mukavampaa ja nopeampaa pestä koko kroppa samalla suihkusaippualla kuin tempoa useasta purkista eri hajuisia kemikaaleja.

Eniten ongelmia tuottaa takuulla muistokamppeet, kuten viimeksikin. On totta että jotkin asiat pyyhkiytyvät mielestä kun mikään ei niistä muistuta, mutta ovatko ne lopulta niin tärkeitä muistoja, jos ilman tavaraa ei muistakaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *